Prima pagină » VTEX s-a clasat pe locul 2 la categoriile „Comerț digital B2C” și „Comerț digital B2C și B2B pe aceeași platformă” în raportul Gartner® Critical Capabilities for Digital Commerce 2023

VTEX s-a clasat pe locul 2 la categoriile „Comerț digital B2C” și „Comerț digital B2C și B2B pe aceeași platformă” în raportul Gartner® Critical Capabilities for Digital Commerce 2023

by Elena Paraschiv-Pop

De asemenea, VTEX este recunoscută ca Vizionară în raportul Magic Quadrant for Digital Commerce 2023 pentru capacitatea de execuție și pentru viziunea sa în domeniu.

VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia brandurile și retailerii își gestionează operațiunile de comerț la nivel global, a fost numită „Vizionară” de către Gartner în Magic Quadrant for Digital Commerce 2023, un raport care evaluează furnizorii de soluții pentru ecommerce, folosind o serie de parametri esențiali ce oferă informații despre caracterul complet al viziunii lor, precum și despre capacitatea lor de execuție. De asemenea, VTEX s-a clasat pe locul al doilea la următoarele categorii: Comerț digital B2C (4,14/5), Comerț digital B2C și B2B pe aceeași platformă (3,96/5) și Modele de afaceri complexe (4,01/5), pe locul al treilea la categoria Composable Commerce (4,25/5) și pe locul al cincilea la Comerț digital B2B (3,85/5) în raportul Gartner Critical Capabilities for Digital Commerce.

„Credem că acest lucru reflectă capacitatea noastră de a susține nevoile complexe ale marilor companii globale prin intermediul platformei noastre de tip composable. Pe măsură ce acestea migrează de pe sistemele legacy pe platforma VTEX, abordarea de tip Pragmatic Composability a VTEX le permite să se concentreze pe componentele comerciale care oferă cea mai mare valoare afacerii lor, să își eficientizeze procesele și să-și reducă timpul de lansare pe piață. Toate acestea, bazându-se pe capabilitățile native ale VTEX”, declară Santiago Naranjo, Chief Revenue Officer (CRO) la VTEX.

Așa cum a menționat Gartner în raportul Gartner Hype Cycle™ for Digital Commerce din 2023, mai mulți factori determină retailerii să treacă către comerțul composable, inclusiv „nevoia de a adopta o abordare modulară care să ofere mai multă flexibilitate tehnologiei de comerț digital, permițând companiilor să schimbe funcționalitățile cu cele mai bune module de la un alt furnizor sau o soluție pe care o dezvoltă ei înșiși”.

„Principalele motive pentru migrarea pe platforma VTEX au fost nevoia de creștere a agilității, dar și soluțiilesuperioare oferite. Ne-am dorit un produs de viitor, cu o arhitectură composable, și am ales VTEX pentru că este o companie vizionară care inovează în industria comerțului digital, dar și în piața de consum, aducând noi capabilități într-un ritm mai rapid. Practic, VTEX ne ajută să folosim aceste inovații în avantajul consumatorilor și consultanților noștri”, a declarat Venkat Gopalan, Chief Digital Officer (CDO) și Chief Technology Officer (CTO) la Belcorp, care a implementat recent platforma VTEX în șase țări și a lansat platforma globală în doar cinci luni.

VTEX are succes pe piață pentru că a transformat complexitatea comerțului digital de tip headless și composable într-o arhitectură pragmatică ce permite brandurilor și retailerilor să-și conecteze întregul ecosistem comercial, ajutându-i să descopere noi fluxuri de venit. În ultimele 12 luni, VTEX a atras de două ori mai multe recenzii decât orice alt furnizor, o evaluare generală de 4,7 din 5 și un scor de 96% la “Willingness to Recommend”, pe baza a 67 de recenzii ale clienților pe Gartner Peer Insights din 21 august 2023.

Pentru a citi raportul complet Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce din 2023 și pentru a afla mai multe despre punctele forte ale VTEX, dar și de ce Gartner a recunoscut platforma globală drept vizionară, dați click aici(sau accesați bit.ly/VTEXinGartnerCC23). Pentru raportul Gartner Critical Capabilities din 2023, accesați acest link(sau accesați bit.ly/VTEXinGartnerCC23). Pentru mai multe informații despre VTEX, capacitățile sale de comerț composable și complete și colaborarea sa cu unele dintre cele mai mari branduri din lume, vizitați www.vtex.com.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More