Prima pagină » Flanco deschide al doilea magazin din Alba-Iulia în cel mai nou centru comercial al orașului

Flanco deschide al doilea magazin din Alba-Iulia în cel mai nou centru comercial al orașului

by Elena Paraschiv-Pop

Flanco a deschis astăzi un nou magazin în Alba-Iulia, plasat în Carolina Mall, cel mai mare centru comercial din județ, inaugurat în aceeași zi. Cu o suprafață de 500 mp și dotări orientate spre sustenabilitate, precum etichete electronice și iluminare LED, cel de-al doilea punct de vânzare Flanco din oraș și-a întâmpinat primii clienți.

“Ne urmăm strategia de dezvoltare sănătoasă, țintind mall-urile și centrele comerciale cu trafic ridicat, în care să fim alături de clienții noștri și să le punem la dispoziție tehnologie de ultimă generație, o gamă de produse variată și atent selecționată, precum și oferte de preț atractive”, spune Ionut Cîrstea, Director Vânzări Flanco.

Retailerul a pregătit oferte speciale cu ocazia inaugurării magazinului, dar și 100 de vouchere în valoare de 100 de lei, pentru primii 100 de clienți. Totodată, aceștia vor avea acces la întreaga suită de servicii pusă la dispoziție de Flanco la nivel național. 

Toate cele 159 de magazine din rețeaua Flanco, aflate în 113 orașe ale țării, oferă clienților posibilitatea de a face cumpărături cu cardul de credit cu până la 40 de rate fără dobândă. Totodată, clienții care nu dețin un card de credit, au posibilitatea de a-și achita cumpărăturile în 3 sau 4 rate, direct cu cardul de salariu. De asemenea, pe tot parcursul anului, clienții pot beneficia de vouchere pentru electrocasnice mari în valoare de 300 de lei, prin programul Rabla al retailerului.

“Pe lângă produsele pe care le selecționăm atent pentru clienții noștri, serviciile oferite reprezintă o altă prioritate a noastră. Astfel, serviciile de finanțare avantajoase și diverse, cea mai extinsă perioadă de retur gratuit de pe piață, de 45 de zile, cu banii returnați pe loc, transportul gratuit, programul Rabla, opțiunea de asigurare produse – toate sunt avantaje pentru clienți, disponibile atât în orașele mari, cât și în cele mici, cu scopul de a-i sprijini să își permită tehnologia care să le îmbunătățească viața”, spune Ionuț Cîrstea.

Magazinul Flanco din Carolina Mall este deschis de luni până duminică în intervalul orar 10:00-22:00, la adresa centrului comercial – strada Alexandru Ioan Cuza nr. 2.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More