Prima pagină » Forme colective pentru dezvoltarea afacerilor

Forme colective pentru dezvoltarea afacerilor

by Elena Paraschiv-Pop

Consiliul Patronatelor ESG din România continuă seria de evenimente „Forme colective pentru dezvoltarea afacerilor”, prin care ne propunem crearea unei comunități de business dinamice, în care schimbul de experiență și de idei, sprijinul mutual să reprezinte un aport real, efectiv la dezvoltarea afacerilor.

De acesta dată, împreună cu MabEvents, mergem și organizăm la Brașov, hotel Radisson Blu Aurum, în data de 7 septembrie, ora 09:30 – 11:30, un eveniment de tipul business breakfast, care se desfășoară pe două secțiuni:
– Experience sharing meeting;
– Business networking;

În prima parte vom audia prezentări privind organizarea și activitatea organizațiilor patronale și asociațiilor profesionale, alături de teme specifice activităților de reprezentare, asistență și consultanță pentru afaceri.

În secțiunea de business networking vom avea ocazia să dezbatem, să detaliem subiectele prezentate, dar mai ales să facem schimb de date de contact pentru a dezvolta legături și noi oportunități de afaceri.

Avem obiective ambițioase și, în viziunea noastră despre evoluția CPESGR, am anunțat: “Consiliul Patronatelor ESG din România va fi una dintre cele mai active și recunoscute voci ale mediului de afaceri, care se va diferenția printr-un mix echilibrat între activitățile de apărare și reprezentare a intereselor membrilor și programele și acțiunile destinate facilitării dezvoltării afacerilor și colaborării și sprijinului reciproc între membrii comunității.

Vom fi, astfel, cea mai apropiată organizație patronală de afaceri și comunități locale.

Vom deveni principalul promotor al ideilor, conceptelor, metodelor, tehnologiilor inovatoare, vom aduce și implementa în mediul de afaceri cele mai noi și performante modele de afaceri ce includ și aplicarea  principiilor ESG.”

Ne diferențiem în tabloul general al mișcării patronale din România prin accentul pe care îl punem pe implementarea principiilor ESG și dezvoltarea unei componente semnificative dedicată dezvoltării afacerilor membrilor noștri.

Printre speakerii confirmați în cadrul evenimentului, menționam:
– Daniela Mariscu, Președinte Consiliul Patronatelor ESG din România, antreprenor și investitor, Co-fondator Aquatica Experience;
– Tatiana Tuță, Purtător de cuvânt Consiliul Patronatelor ESG din România, inițiator „România Ești TU!”, antreprenor, owner agenția de marketing online TiA.N.A.;
– Bianca Stan, Co-fondator compania de marketing MabIT.

bilete de participare pot fi achiziționate din magazin online:
https://cezariulian.ro/magazin/business-breakfast-event-brasov-hotel-radisson-blu-aurum-7-septembrie-ora-0930-1130/

Relații și înscrieri:

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More