Prima pagină » Connecting Women in Business powered by OFA UGIR: Un eveniment de succes ce a susținut dezvoltarea antreprenoriatului feminin în România

Connecting Women in Business powered by OFA UGIR: Un eveniment de succes ce a susținut dezvoltarea antreprenoriatului feminin în România

by Elena Paraschiv-Pop

Evenimentul „Connecting Women in Business powered by OFA UGIR”, organizat de Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR în parteneriat cu Camera de Comerț Belgia Luxemburg România Moldova (BEROCC), s-a dovedit a fi un moment deosebit de important pentru promovarea și susținerea femeilor de afaceri din România. Desfășurat în data de 27 iunie 2023, pe terasa elegantă a Swiss Clinics din București, acest eveniment a reunit femei antreprenoare din diverse domenii de activitate, precum energie, dezvoltare imobiliară, asigurări, servicii financiare, medicină, artă, media, consultanță și turism.

Unul dintre aspectele remarcabile ale evenimentului a fost prezența și sprijinul acordat de către bărbații care recunosc importanța și contribuția esențială a femeilor în dezvoltarea societății. „UGIR susține implicarea femeilor în toate domeniile de activitate și recunoaște meritele acestora. Nu știu cum faceți, dar de fiecare dată reușiți să materializați tot ceea ce vă propuneți”, a declarat Radu Godeanu, Vicepreședinte UGIR.

„Cred în forță interioară și în capacitatea profesională a femeilor din România și sunt convinsă că, dacă ne unim eforturile, vom realiza și mai multe proiecte valoroase pentru România. OFA UGIR dorește să dezvolte colaborări și parteneriate cu structuri asociative ale mediului privat, dar și cu instituții publice, contribuind cu expertiza valoroasă a membrelor sale în domenii cheie pentru România”, a declarat Mioara Iofciulescu, Vicepreședinte OFA UGIR.

Alain Schodts, Director Executiv al BEROCC, a subliniat importanța și impactul pozitiv al parteneriatului dintre BEROCC și OFA UGIR în sprijinirea dezvoltării antreprenoriatului feminin. „Suntem mândri să sprijinim OFA UGIR în eforturile lor de a promova și de a dezvolta potențialul antreprenorial al femeilor din România. Creșterea participării femeilor în lumea afacerilor aduce beneficii tangibile atât economiei, cât și societății în ansamblu”, a declarat acesta.

Organizatorii evenimentului, OFA UGIR, au exprimat dorința de a dezvolta colaborări și parteneriate cu structurile asociative ale mediului privat și cu instituțiile publice, aducând expertiza valoroasă a membrilor săi în domenii cheie pentru România.

Un moment deosebit al evenimentului a fost prezentat de Ani Olteanu, partener LMI România, care a evidențiat importanța stabilirii obiectivelor SMART în noul context european și a oferit antreprenorilor exemple de bune practici în acest sens. Aceste informații au fost extrem de valoroase pentru participanți, oferindu-le instrumentele necesare pentru a-și dezvolta afacerile într-un mod eficient și sustenabil.

Citește și articolul: Potențialul Inteligenței Artificiale (AI) transformă industriile prin inovare

Academia de Artă Handmade București a avut, de asemenea, o prezență notabilă la eveniment, oferind premii participanților, constând în decorațiuni și bijuterii realizate manual, creații unicate ale artizanilor români. În plus, Academia de Artă Handmade București a organizat o mini expoziție de artă handmade, având ca piesă centrală costumul tradițional autentic și cămașa cu altiță, ce a captivat privirile și admirația participanților.

Pentru a completa atmosfera plină de energie și inspirație, trupa Impact Art a susținut un moment de teatru care a încântat publicul prezent, demonstrând puterea artei de a transmite mesaje și de a uni oamenii în jurul unei experiențe comune.

Gazda evenimentului, Swiss Clinics este cea mai mare clinică estică din București, fondată de Valentin Burada este recunoscută pentru furnizarea de servicii medicale premium de peste 8 ani. Cu propriul bloc operator și experți într-o gamă variată de specializări, Swiss Clinics a obținut o reputație solidă în furnizarea de intervenții chirurgicale și non-invazive, proceduri stomatologice, dermatologice și ginecologice. Echipa lor de medici calificați și personal medical dedicat asigură o îngrijire de înaltă calitate și rezultate excelente pentru pacienți. Cu mândrie, Swiss Clinics este furnizor al Casei Regale, o recunoaștere a calității și profesionalismului lor în domeniul medical. Această asociere cu Casa Regală este o dovadă a încrederii și respectului acordat Swiss Clinics și confirmă angajamentul lor de a oferi cele mai bune servicii în domeniul medical.

Evenimentul „Connecting Women in Business powered by OFA UGIR” a reprezentat o platformă valoroasă pentru femeile antreprenoare din România, oferindu-le oportunitatea de a se conecta, de a învăța unii de la alții și de a dezvolta colaborări și parteneriate durabile. Prin aceste eforturi, antreprenoarele române au demonstrat că sunt puternice, talentate și determinate să contribuie la progresul și dezvoltarea economică a țării lor.

Organizarea și succesul evenimentului reprezintă un exemplu strălucit al angajamentului de lungă durată al Patronatului Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR și al partenerilor săi în promovarea egalității de gen și în crearea unui mediu de afaceri inclusiv și favorabil pentru toți antreprenorii.

Partenerii evenimentului: Swiss Clinics, Academia de Artă Handmade București, Avisso, Ageo Biz, Biocomp

Parteneri media: Business Voice, Ziarul News, Curierul Național

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More