Prima pagină » Animax investește 210.000 euro în două magazine, în București și Arad, și ajunge la o rețea de aproape 130 de unități în România

Animax investește 210.000 euro în două magazine, în București și Arad, și ajunge la o rețea de aproape 130 de unități în România

by Elena Paraschiv-Pop

Animax, retailerul pet cu cea mai extinsă reţea de magazine din România, deschide două magazine, în București și Arad, după o investiție totală de 210.000 euro, și ajunge la 129 de magazine în întreaga țară. Până la finalul anului, retailerul vizează încă cel puțin 8 extinderi în țară.

Magazinul din București, deschis în Marmura Residence (Bd. Bucureștii Noi nr. 25, Sector 1, București), este al 27-lea din oraș, are o suprafață de 219 mp și este creat după un concept nou, cu un design modern și atractiv și o amenajare ergonomică și armonioasă, ceea ce facilitează găsirea în mod intuitiv și rapidă a produselor dorite, oferind astfel o experiență plăcută la cumpărături. Investiția în această unitate s-a ridicat la 140.000 euro. Cu ocazia deschiderii, toate produsele au avut o reducere de 20% timp de o săptămână.

Citește și articolul: MetaWealth își extinde portofoliul de investiții imobiliare prin lansarea celui de-al doilea activ

Magazinul din municipiul Arad (în centrul comercial Atrium Mall, Calea Aurel Vlaicu, nr. 10-12) a fost deschis pe 16 iunie, fiind al treilea din oraș, după o investiție de 70.000 euro.

“Căutăm constant oportunități de extindere, prin care să acoperim zone strategice din București și din țară, Animax având misiunea de a fi cât mai aproape de iubitorii de animale. De asemenea, prin deschiderea noului magazin din București, magazinul Animax Marmura, situat în Bucureștii Noi, aducem și un nou concept de retail, unitatea fiind o destinație de top pentru părinții de animale de companie din zonă. Magazinul are un design deosebit și un spațiu primitor și aerisit, oferind o experiență plăcută de cumpărături alături de prietenul patruped, animalele de companie fiind primite cu bucurie în magazin. În zona vânzărilor, observăm o creștere de 15% a cererii pentru hrană umedă și accesorii în prima jumătate din an față de aceeași perioadă a anului trecut”, declară Miruna Diaconescu, Director de Marketing, Pet Network International România.

Având în vedere cererea crescută pentru produse pentru animale, Animax are în plan noi extinderi în țară în 2023 prin care vizează consolidarea poziției pe piață la nivel național. 

Tot ca parte din dezvoltarea companiei, Animax a investit recent 50.000 de euro în digitalizare, modernizând magazinul online și lansând aplicația FideliClub prin care sunt acordate reduceri pentru fiecare achiziție. 

Prezent în majoritatea orașelor mari din țară, Animax are cele mai multe magazine în București, Brașov, Constanța, Iași, Oradea și Timișoara și un total de peste 500 de angajați, fiind astfel cel mai extins retailer specializat în vânzarea de produse și accesorii pentru animale de companie. 

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More