Prima pagină » Formele colective de sprijin în dezvoltarea afacerilor

Formele colective de sprijin în dezvoltarea afacerilor

by Elena Paraschiv-Pop

„Formele colective de sprijin în dezvoltarea afacerilor” este un eveniment organizat de Consiliul Patronatelor ESG din România împreună cu Revista Patronatului Român în data de 30 iunie 2023, începând cu ora 9:30, la Institutul Bancar Român, București, Str. Negru Vodă nr. 3, Intrarea C, et. 2, Sala 1.

Agenda:

09:00 – 09:30 – Înregistrare participanți
09:30 – 10:00 – Breakfast
10:00 – 11:00 Secțiunea I Comunități de business: patronate, camere de comerț
Daniela Mariscu, Președinte Consiliul Patronatelor ESG din România, Co fondator Aquatica Experience, antreprenor și investitor (Imperiul Leilor), „Organizații sustenabile”
Cosmin Marina, Vicepreședinte al CCIB, cu principale responsabilități în dezvoltarea arbitrajului și serviciilor camerale,
Andrei Botiș, Vicepreședinte Consiliul Patronatelor ESG din România Președinte Romanian Green Building Council, CEO NAI România & Moldova „Responsabilitate socială / Comunități Sustenabile”
Alain Schodts este Directorul Executiv al Camerei de Comerț Belgia – Luxemburg – România – Moldova (BEROCC),
Cezar Iulian Armasu, Director general Consiliul Patronatelor ESG din România, Director Revista Patronatului Român, „Rolul patronatelor / Beneficii pentru membri”
SESIUNE Q&A

11:00 – 12:00 – Secțiunea a II-a Instrumente pentru dezvoltarea afacerilor

Ileana Botez, Director admitere tranzacționare Bursa de Valori București, “Relevanța principiilor ESG pentru piața de capital”

CSR – Ion Tucă, Membru fondator, Vicepreședinte și Director executiv Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș, Director al Administrației Proprietăților Regale din România,
Tatiana Tuță, antreprenor, inițiator „Romania ești TU!”
Dr Beatrice Onika Jarka, Președinte Curtea Europeană de Arbitraj, Capitolul România,
Cosmin Serbanescu, Președinte Institutul National de Control Intern,
Doru Păducel, European Mentoring and Coaching Council România.
SESIUNE Q&A

12:00 – 12:30 Business networking

Seria de evenimente „professional business 360 breakfast events” este dezvoltată de Consiliul Patronatelor ESG din România.

Ne propunem crearea unei comunități de business dinamice, în care schimbul de experiență și de idei, sprijinul mutual să reprezinte un aport real, efectiv la dezvoltarea afacerilor.

Alături de partenerii evenimentului, propunem mediului de afaceri un model de dezvoltare de oportunități în care beneficiile construcțiilor colective depășesc excluziunile specifice unei abordări strict concurențiale.

În cadrul acestui eveniment, CPESGR, alături de partenerii: Curtea Europeană de Arbitraj, European Mentoring and Coaching Council România, Camera de Comerț Româno Britanică, Camera de Comerț Belgia Luxemburg România Moldova, Camera de Comerţ şi Industrie Bilaterală România Portugalia, Asociația Firmelor Spaniole din România, Inițiativa pentru competitivitate INACO, Asociația Româna pentru Industria de Securitate, vor pune în lumină beneficiile pentru mediul de afaceri ale implicării active în organizații ce dezvoltă comunități de business.

bilete de participare magazin online:
https://cezariulian.ro/magazin/business-breakfast-event-formele-colective-de-sprijin-in-dezvoltarea-afacerilor/

evenimente Consiliul Patronatelor ESG din România:
https://cpesgr.ro/events/

Mai multe evenimente organizate de Revista Patronatului Român:
https://revistapatronatuluiroman.ro/tag/evenimente-revista-patronatului-roman/

Playlist video evenimente Revista Patronatului Român:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLlqL8gq8M1fsrs1x-AaalhWF5ZCYfHKMt

Este o oportunitate relevantă atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru organizațiile partenere de a pune în dezbatere aspecte relevante privind formele de colaborare și dezvoltare a afacerilor, de a identifica noi oportunități și de a stabili direcții concrete de acțiune.

Pentru participanții la eveniment organizăm activități specifice:

  • Experience sharing meeting;
  • Business networking;

Speakerii vor prezenta teme care vor fi în atenția atât a participanților la eveniment, cât și în atenția audienței online a Revistei Patronatului Român.

Parteneri media: Revista Cariere, Club Antreprenor
Eveniment partener:
Despre „România ești TU”
Este o oportunitate de a arăta întregii ţări cine esti, cum esti şi cât de mult oferi celorlalţi! O posibilitate de a promova valoarea românilor şi performanţele acestora!

CINE SUNT EROII NOSTRI?
Aceia care se detaşează de noi, ceilalţi, şi generează emoţii puternice în spaţiul public, datorită unor fapte extraordinare. Eroii nu se nasc, ci devin, prin ceea ce fac. Tânăra care a făcut să vibreze o ţară întreagă atunci când a coborât pe cordelină să salveze un copilaş este un erou autentic.

Căutăm exemple de oameni care nu cred doar în schimbarea în bine, ci o și reprezintă și își dedică fiecare zi unor activități importante pentru cei din jur. Ei activează în domenii diferite, de la social și umanitar, până la cel medical și educație.

DESPRE GALA „ROMÂNIA EȘTI TU” – EDITIA NR.2 – 27 MARTIE 2024 – PALATUL PARLAMENTULUI
România reprezintă locul pe care noi toți îl denumim „acasă”, este locul unde oameni frumoși, de peste tot, clădesc totul cărămidă cu cărămidă pentru ca proiectul nostru de țară să prindă viață.

Proiectul „România Ești TU” constă în realizarea unei GALE – eveniment în care ne dorim să îi premiem pe cei mai buni dintre cei buni – români de „zece”.

Având experiența necesară, inițiatorii proiectului și-au propus să realizeze un produs de anvergură prin care să premieze și să prezinte în detaliu oamenii valoroși din România, business-uri de excepție, locații și locuri deosebite, dar mai ales proiecte locale.

Îi aducem la aceeași masă pe toți cei ce au clădit o țară, îi aducem în același loc pe cei ce și-au pus amprenta pentru ca România să devină pe zi ce trece țara cu care ne putem mândri..Un alt obiectiv al proiectului este acela de a promova branduri autohtone reprezentate atât de companii, cât și de personaje ce au făcut posibilă propagarea numelui României.
Nu există loc mai frumos, precum țara în care ne aflăm, dar nici oameni mai primitori, mai darnici și mai muncitori decât noi. Clădim de la zero totul și demonstrăm că se poate.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More