Prima pagină » Cegeka își mărește capacitatea de livrare a soluțiilor ERP Microsoft D365 Finance & Operations și Business Central în România 

Cegeka își mărește capacitatea de livrare a soluțiilor ERP Microsoft D365 Finance & Operations și Business Central în România 

by Elena Paraschiv-Pop

Cegeka, furnizorul belgian de servicii ICT în Europa, continuă dezvoltarea ambițioasă  în lumea tehnologiei de business. Compania tocmai a anunțat extinderea semnificativă a centrului de competență existent de Business Central și adăugarea unei noi divizii de Microsoft D365 Finance & Operations. Această mișcare va crește capacitatea Cegeka de livrare a soluțiilor ERP și a serviciilor de consultanță și dezvoltare pentru portofoliul internațional de clienți. 

Ca parte a grupului Cegeka, unul dintre liderii europeni de furnizare de soluții IT înființat în 1992, echipa de Business Solutions se concentrează pe tehnologiile de business Microsoft, fiind recunoscută ca partener Microsoft Inner Circle și partener de soluții cloud. Cu mai mult de 900 specialiști din Belgia, Olanda, Italia, Austria, Cehia și România, divizia de Business Solutions beneficiază de un nivel ridicat de competențe pe Microsoft Dynamics 365 și Microsoft Power Platform, acoperind toate ariile, de la Customer Engagement la Finance and Operations, Supply Chain și Business Central. Misiunea lor este colaborarea strânsă (in close cooperation), motto-ul companiei, cu clienții Cegeka și sprijinirea acestora în vederea valorificării potențialului tehnologiilor digitale și evoluția către companii cu adevărat conectate. Aceasta echipă dezvoltă diverse produse Cegeka pe lângă serviciile oferite clienților dintr-o paletă largă de industrii: Agricultură, Chimică, Alimentară, Manufacturieră, Farmaceutică, Servicii, Servicii Publice, Comerț și Distribuție.

Strategia globală de creștere  Cegeka, care include înființarea acestui nou centru de livrare nearshore Dynamics 365 Finance and Operations (F&O), reprezintă  elementul cheie al viziunii companiei pentru viitor. „Ne propunem să mărim echipa noastră actuală din România și să recrutăm 50 de specialiști IT din domeniul F&O în următorii trei ani. Cu această nou centru, ne dorim să consolidăm poziția de lider de piață”, declară Mirela Popescu, Software Delivery Director, Cegeka Romania.

Laurențiu Oprea

Potrivit lui Laurențiu Oprea, Business Unit Manager la Cegeka România: “departamentul local care se concentrează pe dezvoltarea Microsoft Dynamics Business Central are peste 25 de specialiști care lucrează în echipe distribuite și colaborează îndeaproape cu colegii din Europa. Cu extinderea acestui Centru de Competență pentru Business Central, aducem și mai multă expertiză și resurse în cadrul acestei divizii.”

În concluzie, extinderea Centrului de Competență pentru Microsoft D365 Business Central și adăugarea diviziei D365 Finance & Operations ale Cegeka în România reprezintă din punctul nostru de vedere un pas important înainte pentru companie.

Despre Cegeka 

Cegeka este un furnizor de soluții ICT  ambițios și lider în Europa. În conformitate cu motto-ul nostru „In close cooperation”, ne străduim să oferim cel mai bun customer service  și să-i sprijinim pe cei peste 2500 de clienți în călătoria lor de digitalizare. Cegeka oferă soluții complete în următoarele domenii: date, aplicații și infrastructură, care sunt puternic interconectate. În cadrul organizației Cegeka, Citymesh este specialistul nostru în conectivitatea mobilă pentru piața business-to-business. Nexuzhealth dezvoltă soluții personalizate pentru sectorul sănătății, iar Cegeka Business Solutions este un partener de încredere pentru soluțiile Microsoft D365 și lider în domeniul dinamicilor europene. Smartschool este platforma digitală pentru școli din Belgia, concepută pentru a sprijini colaborarea între școli, profesori, elevi și părinți. Cegeka are peste 6000 de angajați cu sedii în Benelux, Germania, Austria, România, Moldova, Italia, Republica Cehă, Slovacia, Suedia și Grecia și o cifră de afaceri consolidată de 871 milioane de euro (în 2022). Cegeka este o companie europeană deținută de o familie. A fost fondată în 1992 de André Knaepen, care este în prezent președintele consiliului de administrație. CEO-ul Stijn Bijnens conduce compania din sediul său din Hasselt, Belgia.

Despre Cegeka România 

Cegeka este prezentă pe piața din România începând din 2011 și are aproximativ 900 de angajați care oferă servicii de dezvoltare de aplicații end-to-end, extindere echipă IT, servicii cloud, infrastructură IT, date și servicii de automatizare, cum ar fi Inteligența Artificială/Machine Learning, Business Intelligence, RPA, IoT și DevOps. Cegeka ajută clienții să rămână relevanți în mediul digital, dincolo de digitalizare și  migrare în cloud, oferind soluții care au impact asupra afacerilor clienților.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More