Prima pagină » TotalSoft a înregistrat o cifră de afaceri de peste 31 mil. Eur în 2022

TotalSoft a înregistrat o cifră de afaceri de peste 31 mil. Eur în 2022

by Elena Paraschiv-Pop

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 31 mil. Eur, cu 26% mai mare decât în anul precedent. Creșterea se datorează investițiilor în produse noi și existente, precum și dezvoltării programului de parteneriate, prin care compania își propune să creeze un ecosistem de business. În același timp, TotalSoft și-a mărit numărul de angajați ca urmare a recrutării constante de noi talente pentru a susține ritmul de creștere.

Ca parte a direcțiilor sale strategice, TotalSoft a investit anul trecut aproximativ 5 milioane de euro în dezvoltarea de produse, cu 13% mai mult decât în 2021, concentrându-se în același timp pe atragerea de noi parteneri. Ca urmare, veniturile recurente au reprezentat în 2022 aproximativ 60% din cifra de afaceri.

„Rezultatele financiare ale TotalSoft reflectă o strategie atent construită, susținută de o echipă de specialiști și de investițiile continue în soluțiile noastre principale. În momentul de față, ne bazăm pe una dintre cele mai bune echipe din punct de vedere al experienței, al know-how-ului de industrie și al profesionalismului, fiind fundamentul succesului nostru. Acest lucru se poate observa în satisfacția și încrederea clienților și partenerilor noștri, atât locali, cât și externi. Am crescut an de an, iar acest lucru ne determină să continuăm în direcția integrării de noi tehnologii în produsele existente, să investim în dezvoltarea de noi soluții, să atragem parteneriate de calitate și noi talente care să rezoneze cu valorile companiei noastre”, a declarat Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft.

Compania a înregistrat o creștere constantă pe toate diviziile de business, cele mai mari creșteri fiind generate de soluțiile Charisma Financial Services, Charisma HCM și Charisma ERP.

Soluția Charisma Financial Services a înregistrat o creștere semnificativă față de anul 2021, alimentată de dezvoltarea unor noi proiecte pentru clienți externi și de implementarea unor soluții privind raportări legale, cum ar fi IFRS și SAF-T. Această soluție emblematică a crescut amprenta TotalSoft pe piețele externe, Charisma Financial Services fiind utilizată non-stop, în întreaga lume. 

Pe de altă parte, două dintre cele mai cunoscute soluții ale TotalSoft, Charisma ERP și Charisma HCM, au contribuit la creșterea de anul trecut prin intermediul proiectelor derulate în special în domeniile producției, distribuției, serviciilor și construcțiilor. În 2022, compania a investit într-o nouă generație de soluții Charisma ERP și Charisma HCM, care includ noi tehnologii și funcționalități, și a dezvoltat peste 200 de proiecte pentru clienții existenți, în vederea alinierii aplicației la raportarea legală (de exemplu, SAF-T, e-Facturare, e-Transport).

Despre TotalSoft

TotalSoft, companie românească fondată în 1994, este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, Healthcare și BI) din Europa Centrală. Compania are o echipă de 600 de specialiști și proiecte în peste 40 de țări de pe patru continente. 

TotalSoft este unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing și unul dintre primii 10 furnizori europeni de soluții ERP și HCM. Produsele emblematice ale TotalSoft, Charisma ERP, Charisma HCM și Charisma Medical Software sunt lideri de piață în România, cu aplicații în opt verticale de business: financiar, retail și distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical. Compania oferă, de asemenea, o suită unică de servicii de outsourcing care include, pe lângă serviciile de resurse umane și financiar-contabile, și partea de digitalizare în conformitate cu cerințele GDPR.  În toamna anului 2016, TotalSoft a fost achiziționată de Logo Yazilim A.S. (Logo).

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More