Prima pagină » Compania de cursuri IT pentru începători GoIT demarează primul program pe piața locală – Fullstack developer, la o lună de la lansare 

Compania de cursuri IT pentru începători GoIT demarează primul program pe piața locală – Fullstack developer, la o lună de la lansare 

by Elena Paraschiv-Pop

GoIT, companie internațională de educație tech pentru începători, demarează primul curs la aproximativ o lună de la lansarea pe piața locală. Grupa formată va urma un program de 10 luni de Fullstack, la finalul căruia compania le asigură participanților un loc de muncă în domeniu sau garanția banilor înapoi. În prezent, GoIT pregătește lansarea urmatorului curs, cel de QATester. 

Anton Chornyi, CEO GoIT Group

 „Lansarea pe piața din România a fost una de succes pentru noi. Am reușit, într-o perioadă relativ scurtă să ne optimizăm procesele astfel încât să susținem în jur de 20 de webinarii gratuite, la care au participat peste 1000 de oameni. Între timp s-a format foarte rapid și prima grupă de sudenți pentru cursul de Fullstack și ne declarăm impresionați de dedicarea lor în a porni pe acest drum, al reconversiei profesionale”, a declarat Anton Chornyi, CEO GoIT Group. 

Cursul Fullstack, la fel ca toate celelalte programe susținute de companie, este special gândit pentru persoanele care își doresc o schimbare de carieră, de la jobul actual spre unul în industria IT. Formatul este adaptat după programul participanților, cursurile fiind susținute part-time – 2-3 ore/zi și în weekend-uri. Costul acestuia este între 1500 Eur și 2000 Eur, iar studenții le pot plăti și în rate.

Profilul participanților este format din adulți care se încadrează, de principiu, între 18-54 de ani, cu un background profesional foarte diversificat, de la oameni care activează în domeniul construcțiior, vânzări, contabilitate, până la liber profesioniști. Toate programele sunt susținute de mentori de top, cu o experiență considerabilă în domeniul IT, dornici de a-și împărtăși cunoștințele. 

Citește și articolul: ANIS are un nou Director Executiv: Corina Vasile preia mandatul de la Gabriela Mechea 

Modelul de business al GoIT se diferențiază de competitori prin maratoanele gratuite, care ajută oamenii să înțeleagă mai bine notorietatea domeniului IT, dar și să testeze cursurile și să își aleagă o specializare care li se potrivește. Astfel, dintre cei care participă la maratoanele cu durata de o săptămână, o parte devin clienți și urmează cursul dorit. De la lansarea pe piața locală, GoIT a susținut cca. 20 de webinarii, la care au participat peste 1000 de oameni. 

Pentru viitorul apropiat, GoIT pregătește lansarea celui de-al doilea curs pe piața locală – QA Tester – care se adresează unei plaje cât mai extinse de persoane ce doresc să învețe un limbaj de programare complex și au nevoie de susținere în acest proces. 

Despre GoIT

GoIT este o companie internațională de educație tech pentru începători, lider de piață pe acest segment în CEE. În prezent, organizația numără cca. 300 de angajați, activează în țări precum România, Ucriana, Polonia, Mexic și USA și are în plan expansiunea la nivel global. 

În cei opt ani de activitate, cursurile GoIT au fost încheiate de cca. 10.000 de absolvenți, 99% dintre cursanți fiind persoane care își doresc o schimbare de carieră și încep de la zero în domeniul IT. 

GoIT propune un model unic de business: maratoane gratuite, care să introducă oamenii în universul IT și în cursurile companiei, mentorat pe tot parcursul colaborării și garanția returnării banilor dacă studentul ce încheie programul nu își găsește un loc de muncă în domeniu în primele șase luni de la absolvire. 

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More