Prima pagină » SII România a înregistrat o cifră de afaceri de 19 mil. Eur în anul fiscal 2021-2022, în creștere cu 48% față de anul precedent 

SII România a înregistrat o cifră de afaceri de 19 mil. Eur în anul fiscal 2021-2022, în creștere cu 48% față de anul precedent 

by Elena Paraschiv-Pop

SII România, companie multinațională specializată în servicii și soluții IT, a încheiat anul fiscal aprilie 2021 – martie 2022 cu o cifră de afaceri de 19 mil. Eur, în creștere netă de 48% față de perioada precedentă (aprilie 2020 – martie 2021). Rezultatele au fost comunicate și în cadrul evenimentului SII International Seminar 2022, susținut anul acesta în România. 

Portofoliul SII România reunește, în prezent, peste 60 de clienți globali, dintre care 21 alăturați recent, din țări precum Germania, Olanda, Marea Britanie și Belgia. Totodată, compania are la activ peste 180 de proiecte livrate cu succes, inclusiv proiecte de dezvoltare a unor platforme digitale complexe. 25 dintre acestea sunt contractate în anul fiscal 2021-2022 în industrii precum Automotive, Transport, Banking etc.

La nivel de echipă, în cadrul SII România activează peste 500 de ingineri înalt calificați. Datorită creșterii continue înregistrate în 2021, filiala locală și-a dublat echipa operațională și a înregistrat o creștere de peste 230% la nivelul echipelor Automotive, din cadrul Diviziei Inginerie. Evoluția înregistrată se axează atât pe volum (extinderea portofoliului de clienți și proiecte), cât și pe creșterea nivelului de expertiză și senioritate ale echipei. Activitățile operaționale ale SII România sunt organizate în prezent în jurul a două linii principale de business: Digital și Inginerie.

Citește și articolul: 5 din 10 angajați și-au schimbat jobul cel puțin o dată în ultimii doi ani

În anul fiscal curent, 2022-2023, compania își propune să șuștină același ritm de creștere, prin dezvoltarea portofoliului de clienți și proiecte, atât la nivel local, cât și international. Compania activează pe piață IT în stateprecum Franța, Danemarca, Elveția, Spania, Germania și altele. Totodată, aceasta vizează expansiunea teritorială la nivel local prin înființarea de birouri în orașe strategice, principalul obiectiv în alegerea acestora fiind proximitatea față de angajați și clienți. Pentru anul în curs, compania IT își propune să atingă un număr de 700 de angajați, în următorii 3 ani urmând că echipa să includă peste 1000 de profesioniști.

SII România, gazda unui eveniment internațional 

Rezultatele de anul acesta au fost comunicate și în cadrul SII International Seminar 2022, unul dintre cele mai importante evenimente la nivelul SII Group, organizat anul acesta de către filiala locală. Directorii Generali din toate cele 18 sucursale ale Grupului s-au reunit pentru a aborda cele mai importante aspecte privind evoluția globală a SII. Printre temele principale s-au regăsit rezultatele din anul precedent, precum și strategia și ambițiile pentru anul 2022-2023. Pe lângă întâlnirile de business și workshopurle din primele trei zile, oaspeții au descoperit și principalele atracții ale Bucureștiului, într-un tur dedicat. 

„Seminarul international a fost un succes, amplificând interacțiunile dintre reprezentanții filialelor SII și generând noi oportunități de afaceri la nivel de grup”, a menționat Manel Ballesteros, CEO SII România. 

Despre SII România 

SII România face parte din SII Group, companie multinațională de top din domeniul tehnologiei. Filiala locală a fost deschisă în anul 2009 și furnizează servicii de dezvoltare software (digital și inginerie) și IT outsourcing.În prezent, SII România numără peste 500 de ingineri software, cu un nivel ridicat de expertiză în peste 40 de tehnologii, cărora li se alătură echipa de management și business suport. Compania deține un portofoliu de peste 180 de proiecte naționale și internaționale, dezvoltate pentru clienți locali și globali. Principalele industrii deservite de SII România prin divizia Digital sunt: IT, Banking, Telco, Energy, iar prin divizia Inginerie: Automotive, Transport, Aerospace & Defense. SII România este o companie certificată Great Place To Work®.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More