Prima pagină » SAP și Coldplay lansează o aplicație care ajută 5 milioane de fani să facă alegeri mai inteligente pentru planetă

SAP și Coldplay lansează o aplicație care ajută 5 milioane de fani să facă alegeri mai inteligente pentru planetă

by Elena Paraschiv-Pop

SAP și Coldplay au lansat o aplicație specială pentru turnee, care măsoară emisiile de carbon ale fanilor pe măsură ce călătoresc spre și de la concertele live ale trupei, recompensându-i pe cei care aleg să utilizeze mijloace de transport cu emisii scăzute de carbon. 

Aplicația „Music Of The Spheres” vine în completarea eforturilor Coldplay de a face concertele live cât mai sustenabile posibil din punct de vedere ecologic. Printre altele, aceasta oferă celor peste 5 milioane de fani care participă la turneele trupei informații relevante despre cum pot alege cele mai eficiente măsuri din punct de vedere ecologic în deplasările lor. 

Aplicația a fost testată pentru prima dată la spectacolele din America Latină ale trupei, în martie și aprilie. Potrivit declarațiilor Coldplay, participanții care au utilizat-o au redus cu 50% emisiile de carbon în călătoriile lor, comparativ cu fanii care au fost la ultimul turneu al trupei. 

Pe lângă asistență, stimulente și informațile eco-friendly oferite participanților, Coldplay va face livestreaming prin intermediul aplicației de la unul dintre spectacolele lor susținute în  Europa, din cadrul turneului. 

În dezvoltarea aplicației, care oferă fanilor o experiență imersivă, SAP a utilizat două dintre soluțiile sale best-in-class: SAP Business Technology Platform și SAP Cloud for Sustainable Enterprises.

Coldplay folosește, de asemenea, SAP Analytics Cloud pentru a obține informații despre amprenta de carbon cauzată de fanii care călătoresc, pe baza datelor capturate în aplicație, ceea ce va ajuta trupa să urmărească modul în care turneul compensează emisiile de carbon calculate.

Despre SAP

SAP este lider de piață pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri. În prezent, compania are peste 440.000 de clienți în 180 de țări, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală, contribuind la simplificarea proceselor de business și oferind platforma necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 77% dintre toate tranzacțiile la nivel global trec printr-un sistem SAP. 

Despre SAP România

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. În ultimii 20 de ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local și la transformarea digitală a organizațiilor. Astăzi, circa 600 de companii din România utilizează soluțiile SAP, din industrii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienți SAP.

În 2011, SAP a demarat un proiect de investiții în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanță pentru tehnologiile SAP din Europa, care deservește clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a peste 714 de angajați. Pentru mai multe informații, vizitați www.sap.ro

Sură foto: SAP

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More