Prima pagină » SII România își mută sediul în clădirile de birouri One Cotoceni Park Office

SII România își mută sediul în clădirile de birouri One Cotoceni Park Office

by Elena Paraschiv-Pop

București, 19 mai 2022 – SII România, companie multinațională specializată în servicii și soluții de IT și Inginerie, se mută într-un nou sediu, în clădirile de birouri One Cotroceni Park. Decizia de relocare vine atât pe fondul creșterii înregistrate de companie, cât și din dorința de a oferi celor peste 500 de angajați posibilitatea de a lucra într-un sediu modern și performant, în care se pot bucura de condiții optime de lucru și relaxare. 

În noul sediu permanent din One Cotroceni Park, SII România a amenajat pe suprafața unui etaj, de 3.710 mp, un spațiu de lucru deschis, generos, cu birouri libere, precum și birouri închise și săli securizate, pentru proiectele cu un nivel ridicat de confidențialitate. Pentru evenimente, întâlnirile mai puțin formale și momentele de relaxare compania beneficiază de o terasă proprie deschisă, de 425 mp. 

„Mutarea noastră în One Cotroceni Park reprezintă o măsură strategică, având în vedere creșterea din ultimii ani și estimările pentru următoarea perioadă. Totodată, ne dorim ca fiecare dintre colegii noștri să se bucure de condiții optime, indiferent de alegerea modului de lucru: full-time la birou, work from home sau hibrid, astfel că le punem la dispoziție un spațiu modern, performant și flexibil. Calitatea construcției, confortul dat de standardele înalte și dotările de ultimă generație, spațiile securizate, terasa generoasă, precum și accesul facil  la mijloacele de transport și spațiile comerciale fac din One Cotroceni Park alegerea ideală pentru noi”, a declarat Manel Ballesteros, Director General SII România.

Spațiile de lucru ale One Cotroceni Park beneficiază de cele mai performante finisaje și echipamente clasa A, fiind dezvoltate și amenajate în acord cu cele mai înalte standarde. Nivelul sporit de confort este asigurat și de înălțimea liberă de trei metri în zonele de birouri, tehnologiile de ultimă generație, iluminarea eficientă cu LED și sistemul HVAC, lifturile performante, geamurile cu deschidere etc. 

Citeste despre: Conferinta IFS 2022: Producție, Logistică, Retail, Export

Totodată, One Cotroceni Park este o clădire verde, ce utilizează energie regenerabilă și contribuie la starea de bine a angajaților prin șapte elemente certificate de Internațional Well Building Institute din SUA (aer, lumină, apă, nutriție, fitness, confort fizic și confort mental).

„Suntem bucuroși de decizia SII România de a alege un spațiu modern pentru echipa lor, care va deveni parte dintr-un pol de business plin de viață, ce se formează în jurul conceptului unic One Cotroceni Park. De asemenea, suntem încântați că o companie multinațională cu experiență relevantă într-un domeniul dinamic, care apreciază inovația, se va alătura comunității de business din cadrul One Cotroceni Park, având acces la o gamă diversă de servicii și facilități comerciale,  spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Proiectul One Cotroceni Park este conceput după abordarea holistică Live/Work/Play, ce include  o zonă rezidențială, spații de birouri și oferă acces la diverse spații comerciale, precum și la transport public, inclusiv linia de metrou M5. 

Despre SII România 

SII România face parte din SII Group, companie multinațională de top din domeniul tehnologiei. Filiala locală a fost deschisă în anul 2009 și furnizează servicii de dezvoltare software (digital și inginerie) și IT outsourcing.

În prezent, SII România numără peste 500 de ingineri software, cu un nivel ridicat de expertiză în peste 40 de tehnologii, cărora li se alătură echipa de management și business suport. Compania deține un portofoliu de peste 106 de proiecte naționale și internaționale, dezvoltate pentru clienți locali și globali. Principalele industrii deservite de SII România prin divizia Digital sunt: IT, Banking, Telco, Energy, iar prin divizia Inginerie: Automotive, Transport, Aerospace & Defense. SII România este o companie certificată Great Place To Work®.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More