Prima pagină » SII România obține certificarea Great Place To Work®

SII România obține certificarea Great Place To Work®

by Elena Paraschiv-Pop

București, 18 aprilie 2022 – SII România, companie multinațională specializată în servicii și soluții de IT și Inginerie, a obținut certificarea Great Place To Work®, acordată la nivel global organizațiilor celor mai apreciate de către angajați. Certificarea atestă faptul că mediul de lucru și cultura organizațională ale SII România sunt prețuite de către angajați, iar aceștia au o experiență pozitivă constantă la locul de muncă.

Peste 77% din angajații SII România au completat chestionarul Trust Index© care stă la baza obținerii certificării Great Place To Work®. 81% dintre aceștia au declarat că mediul de lucru este unul în care au încredere, în timp ce peste 80% au apreciat compania că fiind un loc de muncă excelent. Astfel, rezultatele înregistrate de SII România plasează organizația cu mai mult de 16% peste media globală a companiilor auditate de către organizația Great Place To Work®.

Totodată, angajații SII România au afirmat că principalele avantaje oferite de către companie sunt: mediul de lucru, corectitudinea, flexibilitatea, resursele și competența.

„Obținerea certificării Great Place To Work® este o realizare importantă pentru noi. Ea ne confirmă că, dincolo de performanța profesională atinsă în proiectele naționale și internaționale de IT și Inginerie în care ne implicăm, suntem cu adevărat o echipă unită de experiențele frumoase împărtășite zi de zi, încrederea în colegii și liderii noștri și oportunitățile de dezvoltare pe care rolurile asumate ni le pot oferi. Certificarea Great Place To Work® reprezintă o confirmare a faptului că mediul de lucru și cultura noastră organizațională sunt apreciate de către colegii noștri. Este pentru noi cu atât mai important cu cât ne străduim constant să îmbunătățim experiențele pe care le oferim atât echipei, cât și candidaților aflați în proces de recrutare”, declară Manel Ballesteros, CEO SII România.

Metodologia de evaluare Great Place To Work® este axată pe o serie de criterii importante pentru angajați, precum încrederea, respectul, corectitudinea, implicarea, comunicarea, competența, colegialitatea și altele. În același timp se analizează relațiile angajaților atât cu superiorii ierarhici, cât și cu ceilalți colegi, dar și percepția acestora privind propriul loc de muncă.

„Felicităm SII România pentru obținerea certificării Great Place To Work®. Companiile care pun oamenii pe primul loc câștigă încrederea acestora și construiesc medii de lucru, culturi organizaționale și afaceri puternice”, susține Benedict Gautrey, Managing Director Great Place To Work® UK.

Despre SII România 

SII România face parte din SII Group, companie multinațională de top din domeniul tehnologiei. Filiala locală a fost deschisă în anul 2009 și furnizează servicii de dezvoltare software (digital și inginerie) și IT outsourcing.

În prezent, SII România numără peste 500 de ingineri software, cu un nivel ridicat de expertiză în peste 40 de tehnologii, cărora li se alătură echipa de management și business suport. Compania deține un portofoliu de peste 106 de proiecte naționale și internaționale, dezvoltate pentru clienți locali și globali. Principalele industrii deservite de SII România prin divizia Digital sunt: IT, Banking, Telco, Energy, iar prin divizia Inginerie: Automotive, Transport, Aerospace & Defense.

Despre Great Place To Work®

Great Place To Work® este o organizație globală de cercetare și consultanță în afaceri, care analizează mediul de lucru și cultura organizațională, recunoscând la nivel internațional companiile cele mai apreciate de către angajați. Evaluările Great Place To Work® se concentrează pe experiența la locul de muncă a fiecărui angajat, pornind de la criterii precum încrederea, respectul, corectitudinea, implicarea, comunicarea și altele. Great Place To Work® sprijină dezvoltarea companiilor prin crearea unui mediu de lucru de încredere pentru toți angajații.

 

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More